Yhteystiedot

Menuet Heinonen: Keskustele kanssamme unelmiesi tapahtumasta

Menuet Heinonen on jo yli 20 vuoden ajan tullut osaksi monia juhlia, kuten häitä, ensiesiintymäityksiä, lasten juhlia, yritystapahtumia ja paljon muuta. Kaikissa näissä olemme varmistaneet, että tuomme esiin vain parhaat koristeet ja ateriat. 

Tarvitsetpa täydellisen tapahtumasarjojen vahtimestarien ja pitopalvelun kanssa tai vain yksinkertaisen juhlajuhlan, voit luottaa Menuet Heinoseen, jotta visiosi herää eloon. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa varmistaaksemme, että toimimaan täydellisesti heidän spesifikaatioidensa mukaan. 

Menuet Heinonenin parasta on, että jos haluat tiedustella palveluistamme, sinun ei tarvitse matkustaa meille vain varataksesi kokouksen. Voit nyt mennä verkossa ja varata aikataulun sivuillamme, jotta voimme puhua siitä, mitä haluat oman tapahtuman tai juhla.

Kerro meille, miten kuvittelet tapahtumasi

Keskustele kanssamme siitä, miten haluat tapahtumasi etenevän aikatauluttamalla tapaamisen kanssamme. Haluamme, että asiakkaamme voivat maksimoida aikansa, siksi annamme sinulle vapauden valita sinulle sopivan päivän. 

Käy sivustollamme osoitteessa www.menuet.fi ja etsi “varaa kokous” vaihtoehto valikosta. Kun olet napsauttanut sitä, saat tyhjän lomakkeen, jossa täytät tietosi ja haluamasi kokouksen päivämäärän. 

Anna seuraavat tiedot, kun varaat paikkasi:

  • Koko nimi
  • Yhteyshenkilön numero
  • Sähköpostiosoite
  • Sijainti 
  • Valittu kokouksen päivämäärä
  • Juhlan/tapahtuman tyyppi
  • Niiden henkilöiden arvioitu määrä, jotka osallistuvat
  • Tapahtuman sijainti
  • Teema.

Voit tarkastella palveluluetteloamme, joten sinulla on opas siitä, millaisia juhlia palvelemme. Meidän on helpompi määrittää, millaisen tapahtuman haluat, jos käytät sivustollamme eri tilanteita varten tarjoamaamme tapahtuman otsikkoa. 

Kun se tulee teema, voit etsiä satoja teemoja verkossa. Jos sinulla on jotain mielessä, voit kertoa meille, jotta voimme vilkaista vaihtoehtoja

Kun olet lyönyt “lähetä”, odota vahvistussähköpostiamme. Lomakkeen sisältämien tietojen perusteella tarkistamme jo, mahtuuko catering-tiimimme vieraiden lukumäärä, sekä tutkia perusteellisesti haluamaasi teemaa.

Aikataulun mukaisen kokouksen päivänä tiimimme on valmis esittelemään sinulle kaikki eri ideat ja ehdotukset, jotka olemme kokoaneet, jotta voit suunnitella tapahtumasi. Ensisijainen tavoitteemme on kuitenkin edelleen visiosi. Voitte olla varmoja, että kuuntelemme pyrkimyksiänne samalla kun keksimme järjestäytyneen suunnitelman sen toteuttamiseksi.

 

    

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa