Menuet Heinonen: Paras Lähi-idän ruoka häät tarjotaan

Menuet Heinonen: Paras Lähi-idän ruoka häät varten

Lähi-idän tai Länsi-Aasian keittiö on yksi suosituimmista ja nopeasti nousevista etnisistä elintarvikkeista maailmassa. Jos suunnittelet häät ja haluat juhlia Lähi-idän juuriasi tai vain kunnioittaa niitä, Menuet Heinonen voi auttaa sinua tarjoamaan parhaat kulttuurin innoittamat ruokalajit. 

Maailmanluokan kokkien ja ruoka-asiantuntijoiden tiimimme voi luoda häävalikoimaasi valikon, johon vaikutteita ovat Lähi-idän maut. Tutustu parhaisiin Lähi-idän ruokiin, joita voit tarjoilla:

  • hääillesiHummus – Se on suosittu ruokalaji Lähi-idässä, joka kulkee ympäri maailmaa. Se voi olla kastike, levite tai suolainen ruokalaji, joka on valmistettu keitetyistä, soseutuneista kikherneistä, jotka on sekoitettu tahiniin, sitruunamehuun ja valkosipuliin. 
  • Tahini – Se on Lähi-idän tunnettu maku, joka on valmistettu paahdetuista kuorituista seesaminsiemenistä, jotka jauhetaan tasaiseksi tahnaksi. Sen maku ei ole makea, kuten useimpien pähkinävoita, ja pähkinän maku on vahva ja maanläheinen, joka voi olla toisinaan hieman katkera.
  • Falafel – Se on toinen maailmanlaajuisesti tunnettu Lähi-idän ruoka, joka on friteerattu pallo tai pihvi, joka on valmistettu jauhetuista kikherneistä, fava-pavuista tai molemmista. Se tarjoillaan pitassa, joka toimii sen taskussa, tai käärittynä leipäleivään, joka tunnetaan nimellä tabuuna.
  • Tabbouleh – Jos etsit kasvisvaihtoehtoa Lähi-idän inspiroimasta valikosta, tabbouleh on loistava valinta. Se on kasvissalaatti, joka on valmistettu pääosin hienoksi hienonnetusta persilasta, tomaateilla, mintulla, sipulilla, bulgurilla ja maustettuna oliiviöljyllä, sitruunamehulla, suolalla ja paprikalla. 
  • Pitaleipä – Lähi-idän keittiön peruselementti, se on vehnäjauhoista paistettua hiivalla hapatettua pyöreää leipää. Sitä voidaan käyttää kastikkeiden kaatamiseen kuten hummus tai kebabien, gyrosien ja falafelien käärimiseen voileivän tavoin. 
  • Baklava – Jälkiruokana suosituin Lähi-idän makea ruokalaji on runsas jälkiruokaleipä, joka on valmistettu filokerroksista. Se on täynnä hienonnettuja pähkinöitä, jotka sitten makeutetaan ja pidetään yhdessä siirapin, kuorrutuksen tai hunajan kanssa.
  • Baba Ghannouj – Toinen Lähi-idän kasvisruokalaji on levantiininen alkupala nimeltä Baba Ghannouj. Se on valmistettu muhennetusta keitetystä munakoisosta, johon on sekoitettu tahinia, oliiviöljyä, erilaisia ​​mausteita ja joskus sitruunamehua.
  • Turkkilainen kahvi – Voit laajentaa Lähi-idän vaikutusta juomiin ja nauttia turkkilaista kahvia hääjuhlissasi. Se valmistetaan hienoksi jauhetuista kahvipavuista ja kiehuvaksi erityisessä kattilassa nimeltä cezve.
  • Ful Medames – Peruselintarvike Egyptissä, se on maukas muhennosruoka, joka on valmistettu fava-pavuista, kasviöljystä, kumista ja valinnaisesti hienonnetulla persiljalla, valkosipulilla, sipulilla, sitruunamehulla, chilipippurilla ja muilla vihanneksilla. Se on myös täynnä yrtti- ja mausteainesosia, jotta maku olisi hyvin pyöristetty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa