Menuet Heinonen: Miksi tarvitset juhlatilaa

Ruokasi ruokalauta voi tuoda kaiken kokoontumisen uudelle tasolle . Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi olla se seuraavassa tapahtumassasi:

Voit olla luovia esitellessäsi ruokaa.

Ruokalaudan avulla voit kokeilla erilaisia ​​lähestymistapoja ruokasi tarjoilussa. Voit esimerkiksi käyttää kutakin levyä tietylle ruokalajikkeelle. 

Liha

Tasoita lihan esittelysi ruokalaudan kautta. Yksinkertaisesti kerros salami, pepperoni, prosciutto ja galantiinit, jotta ne näyttävät herkullisilta.

Hedelmät ja vihannekset

Luo juhlallesi terveellinen kulma sisällyttämällä lauta eri hedelmille ja vihanneksille. Voit lisätä viipaloituja omenoita, päärynöitä tai marjoja syömisen helpottamiseksi. Lisää vaihtoehtoja voit sisällyttää kulhon kuivattuille aprikooseille, päivämäärille tai mangoille. 

Juustot

Voit tuoda ruokalevyllesi monenlaisia ​​juustotyyppejä, jotka eroavat toisistaan ​​muodoltaan, väreiltään, mauiltaan, aromeiltaan ja tekstuureiltaan. Ammattimaiset juustovalmistajat hyödyntävät juuston prosesseja, ikääntymistä ja voirasvapitoisuutta ainutlaatuisten ja herkullisten makujen tuottamiseksi. 

Voit tehdä vaikutuksen vieraillesi laajalla valikoimalla juustoja, jotka ovat voimakkaita ja mietoja. Olivatpa he mieluummin savustettua, pehmeää, kovaa tai murenevaa juustoa, he löytävät sen juuri juustoherkusta.

Leipä ja keksejä

Et voi koskaan mennä pieleen tarjoilemalla leipää missään kokouksessa. Leivän leivonnaiset tarjoavat vieraille tauon lihaisista annoksista ja makeista jälkiruoista. 

Valitse gourmet-keksejä ja käsityöläisten leipää, joita on saatavana eri flavours, tekstuureina ja muotoina pitämään lauta mielenkiintoisena. Voit sisällyttää leipää, paahdettuja patonkeja tai gluteenittomia keksejä niille, jotka ovat ruokavaliossa.

Pähkinät ja siemenet

Pähkinä- ja siemenvalikoima on hyvä tapa pitää vieraasi energisenä koko juhlan ajan.  

Voit saada ne näyttämään houkuttelevammilta käyttämällä värikkäitä tai teemalla valmistettuja kulhoja ja pieniä lautasia. Heittää noin kuivatut hedelmät ja litteissäleaf persilja ja tämä hallitus varmasti jää huomaamatta!

Se tekee puolueestasi jännittävämmän.

On aika vaihtaa tylsistä lautasista ja astioista, jotka yleensä näkevät kokouksissa. Tee juhlista erottuva käyttämällä ruokalautoja, jotka voivat jopa yksinkertaisimmasta astiasta näyttää suussa sulavalta.

Lisää mielenkiintoisia tai kuviollisia pöytäliinoja ja juoksijoita houkuttelevaksi tai kiinnitä yksinkertaisella neutraalinvärisellä kankaalla tyylikkääseen ulkonäköön.

Voit tutkia erilaisia ​​ruokia yhdellä lautasella.

Kun pöydässä on ruokalauta, sinun ei tarvitse matkustaa ympäri maailmaa tutkimaan alueellisten ja kansainvälisten ruokien eri makuja. Lukuisia kovettuneita juustoja ja lihoja on saatavana paikallisilla markkinoilla, joten voit vain käydä päivittäistavarakaupoissa ja saat tarvitsemasi.

Sinun ei tarvitse pestä monia astioita tapahtuman jälkeen.

Juhlat ovat hauskoja ja hieno tapa vahvistaa suhteitasi muihin ihmisiin, mutta siivoaminen jälkikäteen voi olla uuvuttavaa. 

Käyttämällä leikkulevyjä sinun ei tarvitse huolehtia keittiön kasoista, kattiloista ja hopeaesineistä. Koska suurin osa ruoasta on sormiruokia, sen jälkeen on vähän sotkua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa